[IMAGE INSTAGRAM @supershesnaps/ @dottieherman]

 

SuperShe este o insula din largul coastelor baltice ale Finlandei pe care antreprenoarea Kristina Roth a cumparatat-o si a transformat-o intr-o oaza de relaxare pentru femei. Roth a declarat ca scopul ei este sa le ofere femeilor o destinatie de vacanta menita de a le imbunatatii starea atat fizica, cat si mentala, departe de presiunile din viata de zi cu zi.

„Femeile trebuie sa petreaca mai mult timp impreuna. Cand sunt  in concediu cu barbatii, femeile pot deveni restrase. Vrem ca insula SuperShe sa fie o sursa de tinerete si un spatiu in care femeile sa se poata reinventa, un loc in care sa se recalibreze fara a fi distrase”.

Kristina Roth a cumparat insula in septembrie 2017 si  a reusit sa renoveze cateva cladiri deja existente si sa le doteze cu saune finalndeze. Astfel, aici  femeile pot  beneficia de un program divers de relaxare ce cuprinde:  spa, cursuri de yoga, fitness, activitati in natura, etc.

[Sursa foto: https://supersheisland.com/]

Accesul barbatilor este strict interzis.  Pentru a se feri de eventualele critici, antreprenoarea a tinut sa mentioneze ca iubeste barbatii. De fapt, unul din motivele pentru care a cumparat insula este ca s-a indragostit de un barbat finlandez   „M-am indragostit de aceasta zona a arhipelagurilor finlandeze si m-am indragostit de un finlandez, iar asta inseamna ca exista cu adevarat o poveste de dragoste aici. El mi-a prezentat arhipelagul si dupa ce am cumparat insula am inceput lucrarile”.

SuperShe  Island va putea, incepand cu luna iunie,  sa cazeze 10 femei in cele 4 casute amenajate.  Aceasta destinatie are menirea sa ofere o vacanta plina de soare, surf, mancare sanatoasa, fitness, spa si alte activitati numai bune pentru rasfatul oricarei femei.

Kristina Roth  este si fondatoarea blogului SuperShe.”Reteaua SuperShe, la fel ca experienta pe insula, sunt dedicate femeilor care sunt interesate in wellness, sanatate, fitness, natura, frumusete, relaxare si conectarea cu feminitatea”.

[Sursa foto: https://supersheisland.com/]

 

Momentan, doar membrele retelei au prioritate in ceea ce priveste rezervarile, insa in viitor vor avea acces si femeile care nu fac parte din retea. Insa, pentru a prinde loc in aceasta vacanta, persoanele doritoare trebuie sa treaca mai intai de criteriile de selectie impuse de Roth. „Cel mai important lucru pentru mine este sa ai o personalitate uimitoare, cool si optimista pentru ca, pana la urma te vei afla pe o insula. Personalitatea ta conteaza pentru o atmosfera funny si interesanta in randul celorlalti”. Un alt inconvenient este legat de pret. Taxele de participare si cazare pentru o saptamana  nu sunt deloc accesibile, acestea fiind in valoare de 3.500 de dolari.

Cu toate acestea, SuperShe Island ramane o destinatie de vacanta unica, care asteapta cu nerabdare sa ofere oaza de relaxare perfecta pentru femei si o ocazie ca acestea sa se poata contopi cu energia feminina.