Te-ai gândit vreodată cum ar fi să locuiești într-o altă țară? Ai simțit nevoia de a pleca din orașul tău în căutarea unei aventuri? A unui moment de libertate?

Câteodată ai sentimentul că nu aparții locului în care trăiești, că energia unui alt oraș te atrage mai mult și poate acest lucru se datorează faptului că nu noi alegem orașul în care viețuim, cel puțin nu la început. Cum ar fi să trăiești într-un loc care te umple de fericire și bună dispoziție doar ieșind din casă și plimbându-te prin oraș?

Noi am pregătit o listă cu locația în care ar trebui să trăiești în funcție de zodia pe care o ai:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul este o zodie a focului reprezentativă. Este energic, îndrăzneț și, uneori, puțin încăpățânat (după cum bine știe). Are nevoie de un oraș care să se potrivească cu animalul sălbatic din interiorul lui. După cum și lui i-ar plăcea să afirme, are nevoie de ,,orașul orașelor”. 

Așadar, berbecul ar trebui să locuiască în New York City. Orașul care nu doarme niciodată este perfect pentru energia inepuizabilă a acestei zodii.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este zodia care lucrează din greu, fiind conștient că roadele muncii lui nu vor înceta să apară. De aceea nu cedează niciodată în fața unei provocări. Taurul are totuși și o pare mai sensibilă.

Pe lângă faptul că este o persoană practică și cerebrală, un adevărat semn de pământ, simte constant nevoia de a fi înconjurat de dragoste, ceea ce înseamnă că are nevoie de un oraș care să-l  inspire și să-l provoace în același timp.

De aceea taurul ar trebui să locuiască în Paris. Pasiunea pentru mâncare, romantism și muzică poate să înflorească aici.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii pot fi descriși în foarte multe feluri: versatili, ușor de înțeles, amuzanți, serioși.  Această zodie reprezintă un paradox, atitudinea lor putându-se schimba de la un minut la altul

Un lucru este sigur, îi place să rămână întotdeauna interesant și misterios și asta așteaptă și de la orașul în care trăiește. Are nevoie de un loc care să-i inspire toate laturile și toate pasiunile în mod egal, un loc în care poate cunoaște o mulțime de oameni, dar în același timp în care să se poată retrage atunci când simte nevoia de puțin timp pentru a se regăsi.

Orașul perfect pentru gemeni este San Francisco. Este locul care are atâtea fețe ca și gemenii, aici putându-se regăsi atât energia specifică orașelor mari, precum New York City, dar și liniștea specifică zonelor de munte.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este iubitor, intuitiv și empatic. Îi pasă foarte mult de cei din jurul lui, atât de mult încât poate fi un pic copleșitor pentru inima lui sensibilă. Când simte că este la pământ, caută să fie inspirat de oamenii din jurul lui și de orașul în care trăiește.

De aceea, are nevoie de un oraș care să-i ofere liniște și pace, de preferință lângă o sursă de apă. Un oraș plin care să emane calmitate și frumusețe, fără surse de tulburare, o utopie în care să viseze și să iubească.

Racul ar trebui să locuiască în Copenhaga. Verile petrecute pe malul mării îi vor spori imaginația, iar iernile pline de confort îl vor face să se simtă mai iubit ca niciodată.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt întotdeauna în căutarea atenției, așa că Los Angeles – unde lumina reflectoarelor de la Hollywood este cea mai dorită – ar părea alegerea pefectă pentru ei.

Dar leii nu s-ar putea mulțumi cu un cliché, având așteptări mai mari de la un oraș decât găsirea faimei. Leul caută un loc plin de viață, cultură, distracție și suficient de misterios pentru a-și păstra viu interesul.

Orașul ideal pentru leu este Barcelona. Străzile pline de viață ale orașului, arhitectura impresionantă muzica și viața de noapte, care se întinde până în zori, va menține această zodie activă constant. Totuși, cand simte nevoia de puțină liniște, Marea Mediterană este oaza în care se poate retrage pentru o vreme.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este fără îndoială un sprijin pentru toți din jur. Este loială, amabilă și întotdeauna gata să ofere cele mai bune sfaturi. Deseori acordă prioritate bunăstării prietenilor, câteodată mai mult decât propriei fericiri.

Are nevoie de un oraș care să se potrivească cu inima și cu delicatețea ei, dar și cu inteligența și apetitul de cunoaștere. Locul pe care îl numește acasă trebuie să fie primitor, plin de istorie, tradiție și motivație. Trei valori care sunt extrem de importante pentru această zodie.

Locul în care fecioara ar trebui să locuiască este Londra. Arhitectura gotică și pub-urile tradiționale și confortabile o vor face să se simtă calmă și de neclintit, ca și cum ar călători în timp și ar găsi în sfârșit locul în care aparține cu adevărat.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța este o fire grațioasă, cooperativă și echidistantă, mereu în căutarea armoniei și dornică să trăiacă într-un loc care o face să se simtă împăcată cu sine. Fiind totodată o persoană romantică, disprețuiește să fie singură și are nevoie de stimulente exterioare constante pentru a se menține pe linia de plutire.

Din moment ce planeta dominantă este Venus pentru această zodie, este foarte inspirată de muzică și de artă, astfel balanța are nevoie de un loc în care latura ei pasională să poată fi explorată.

Orașul ideal pentru balanță este Florența. Arta renascentistă, cultura și mâncarea sunt menite să-i îmbogățească sufletul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noimebrie)

Scorpionul este un mister în viață, fiind o fire rațională cu izbucniri pasionale, iar înțelegerea celor mai mai dorințe ale lui este o misiune foarte grea. Este curajos, pasionat și încăpățânat, cu o latură întunecată pe care o ține ascunsă.

Din toate aceste motive, scorpionul are nevoie de un oraș care să se potrivească acestui stil. Un pic bun, un pic rău și o mulțime de lucruri necunoscute de explorat, un loc care să-i satisfacă natura curioasă.

Scorpionul ar trebui să locuiască în Los Angeles. Orașul Îngerilor este amestecul perfect de naughty & nice. În plus, este plin de oameni pasionați ca această zodie misterioasă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul este generos și idealist, cu un nelipsit simț al umorului. Se deplasează cu viteza luminii și se așteaptă ca toată lumea să țină pasul cu el. Viața este menită să fie trăită, iar săgetătorul se va asigura că o trăiește din plin.

Dorește libertate și așteaptă cu nerăbdare următoarea excursie. Spre deosebire de alte semne zodiacale, dorește constant o schimbare, astfel încat locul ideal trebuie să se schimbe și să crească la fel de mult ca și el.

Orașul săgetătorului este Amsterdam. În timp ce Amsterdam este relativ mic, este unul dintre cele mai liberale orașe din Europa. Să nu mai vorbim despre faptul că de aici până în Italia și Spania este doar un zbor scurt, iar până în Franța o călătorie cu trenul.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornul este maestrul autocontrolului și al planificării. Este un fan al stabilirii unor obiective pe termen lung și îndeplinirea acestora cu toată ambiția. Nu se dă niciodată înapoi când vine vorba de a obține ceea ce dorește.

Această zodie are nevoie de un oraș care să corespundă stilului său organizațional, să o poată provoca intelectual și să o mențină cu picioarele pe pământ.

De aceea capricornul ar trebui să trăiască în Tokyo. De la transportul public ușor de utilizat, până la mâncarea minunată din cele mai diferite cartiere, Tokyo este combinația perfectă de organizare, energie și inovație. Exact ca și capricornul.

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

Vărsătorul este generos și bun, dar în același timp poate fi încoronat întotdeauna ca sufletul petrecerii. Foarte independent, distractiv și iubitor, ca și Hannah Montana, este the best of both worlds. Se poate reinventa în mod constant și, prin urmare, se adaptează foarte repede la schimbare.

Visul său cel mai mare este libertatea totală. Are nevoie de un oraș care să-i permită să fie așa cum își dorește el, care să nu îi pună piedici, un loc unde poate explora cât mai mult.

Orașul ideal pentru vărsător este Berlin. De la arta de top, la orice scenă sălbatică imaginabilă, Berlin îi va permite să dea frâu liber oricărei fantezii profunde și întunecate.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii au o natură altruistă care îi fac să fie partenerii și prietenii perfecți. Sunt înțelepți, plini de compasiune și au grijă de toată lumea din jurul lor. Pentru multe persoane sunt ca un ghid, o lumină călăuzitoare.

Sunt devotați și așteaptă același lucru în schimb de la persoanele cu care intră în contact. Au nevoie de un oraș care să se potrivească sufletului lor frumos și, de asemenea, să le inspire latura artistică, un loc plin de culoare, bucurie și lumină.

Peștii ar trebui să locuiască în São Paulo. Brazilienii împărtășesc aceeași dragoste de viață și loialitate față de familie, precum peștii. De la muzica care răsună pe străzi, până la plajele din apropiere pline de distracție, peștii se vor simți inspirați în fiecare zi.

Crezi că orașul sugerat de noi ar fi potrivit pentru tine? Ți-ar plăcea să locuiești acolo?