Anul acesta pică prost. În mijlocul săptămânii. Așa că n-ai de ales, trebuie să găsești ori ideea salvatoare pentru o seară extraordinară pe lângă casă, ori să te asiguri din timp că weekendul următor o să fie de vis. Dacă te gândești că o cină la un restaurant bun în București ajunge să te coste cât un city break în țară sau prin vecini… ce alegi? Eu aș alege cu ochii închiși un city break, pentru că e o rupere din peisajul obișnuit și pentru că ar însemna câteva amintiri frumoase în plus.

Îți dorești un city break într-un oraș romantic din țară? Poți alege Sibiul, cu atmosfera de la Noblesse Boutique Hotel sau de la Continental Forum. Marea e spectaculoasă în orice anotimp, așa că o escapadă la Constanța ar fi o surpriză plăcută; ați putea alege Hotel Voila sau Hotel Cherica – ambele sunt în centrul istoric al orașului, care păstrează atmosfera interbelică. La Cluj-Napoca ajungeți repede cu avionul și ați putea alege un loc jucăuș-romantic precum Hotel Lol et Lola sau Sun Garden Resort, din apropiere. La Sighișoara nu dați greș cu Hotel Central Park sau Casa Savri. Cât despre Sinaia, acolo vă așteaptă Ioana Hotel și Princess Of Transylvania – Boutique Room.

Dacă alegi o escapadă peste hotare, nu prea departe și cu un buget decent, am niște sugestii pentru tine. N-ai fost niciodată la Belgrad? Poate e momentul. Garni Hotel Side One Design – are un nume complicat, dar o panoramă de poveste – te așteaptă! La fel și Meridijan din Zagreb sau Matejko, din Cracovia. Dacă preferi un loc cu un pregnant parfum de epocă, poate că Perugia este alegerea potrivită. Praga este un cufăr cu comori culturale, istorice şi artistice, dar și un loc extrem de romantic.

Orice ai alege, pune în bagaj iubire, tandrețe, atenție, zâmbete și îmbrățișări 😊!