Ai de gând să petreci revelionul cu gașca de prieteni, într-o vacanță pe cinste? Iată ce destinații pentru revelion sunt la modă în 2020, dar totodată sunt și foarte potrivite pentru distracție!

Când mergi într-o vacanță cu grupul de prieteni, distracția e prioritară, de aceea trebuie să alegeți o destinație care să nu vă dezamăgească din acest punct de vedere. Înainte de toate, stabiliți de comun acord un buget în care să vă încadrați, astfel încât să nu existe discuții pe această temă. Apoi, faceți o listă cu ce vă doriți de la destinația aleasă – viață de noapte, priveliști deosebite, relaxare, focuri de artificii demne de Cartea Recordurilor ori circuite turistice cu program încărcat. După ce vă dați seama cam ce aștepări aveți cu privire la această vacanță, totul va fi floare la ureche :-). Iar pentru a simplifica și mai mult lucrurile pentru tine și gașca ta de prieteni, am pregătit o listă cu destinații pentru revelion potrivite pentru grupurile mari, puse pe distracție.

Londra, Marea Britanie

Londra este un oraș care vibrează și emană energie pozitivă în orice perioadă a anului, însă de sărbători depășește parcă orice așteptări. Instalațiile luminoase impresionante, care “îmbracă” străzile an de an, vitrinele magazinelor care arată, mai degrabă, ca niște opere de artă, precum și toate târgurile de Crăciun și spectacolele tematice din această perioadă fac din acest oraș unul ideal pentru o vacanță reușită cu gașca de prieteni.
Focurile de artificii din centrul orașului sunt renumite, iar Parada de Anul Nou de pe 1 ianuarie vă va lăsa muți de uimire. Barurile, cluburile și pub-urile din centrul orașului oferă nenumărate posibilități atunci când vine vorba de distracție pe timpul nopții, de aceea Londra merită luată în calcul ca destinație pentru vacanța de revelion cu gașca.

Amsterdam, Olanda

Nicio destinație europeană nu pare mai potrivită decât Amsterdamul atunci când vorbim despre distracție fără limite. Așadar, dacă tu și prietenii tăi vreți să vă petreceți vacanța într-o atmosferă relaxată, dar totodată să vă bucurați din plin de viața de noapte, atunci Amsterdam este destinația pe care o căutați.
În noaptea dintre ani, acest oraș găzduiește evenimente organizate, dar și petreceri stradale inedite, la care poți participa împreună cu prietenii. Focurile de artificii care marchează trecerea dintre ani se vor vedea pe insula Java, iar cea mai bună priveliște o vei avea de pe malul râului Amstel, în apropierea Gării Centrale.
În prima zi a anului, dacă tu și prietenii tăi mai aveți energie, vă puteți bucura de o plimbare cu barca pe canalele din Amsterdam.

Insulele Madeira, Portugalia

Din portul Funchal, capitala Insulelor Madeira, ai ocazia de a te bucura de unele dintre cele mai impresionante focuri de artificii din lume. În anul 2006, Madeira a intrat în cartea recordurilor pentru cel mai îndelungat spectacol de focuri de artificii din lume.
Revelionul este sărbătorit în Insulele Madeira cu mai mare fast decât oriunde în lume. Începând de la ambarcațiunile din port și până la străzile din centrul istoric, peste tot se desfășoară petreceri tematice la care turiștii sunt mai mult decât bineveniți.
Tu și prietenii tăi nu veți regreta dacă alegeți să vă petreceți vacanța de sfârșit de an în Madeira, însă trebuie să știți că aveți nevoie de un buget generos.

Brașov, România

Dacă vă gândiți la destinații de revelion în România, Brașov este o destinație pentru o vacanță reușită cu gașca de prieteni. Centrul istoric al orașului este împânzit de cluburi și baruri care organizează petreceri în noaptea dintre ani, iar distracția este garantată. Pe timpul zilei, pârtiile din poiana Brașov vă oferă, de asemenea, prilej de distracție. Fie că preferați să vă bucurați de câteva ore de schi, fie că sunteți, mai degrabă, genul care face o plimbare scurtă la baza părtiei și apoi se refugiază într-un restaurant tradițional, în fața unui șemineu, această stațiune vă va satisface dorințele.

Sinaia, România

Și Sinaia, stațiunea vedetă de pe Valea Prahovei, este potrivită pentru distracție cu grupul de prieteni. Puteți alege să vă cazați la un hotel din centrul stațiunii, însă totodată puteți închiria o vilă sau cabană la cheie, pentru a vă bucura de intimitate.
Pe timpul zilei pârtia de la cota 2000 vă așteaptă, la fel și Castelul Peleș ori fratele său mai mic, Pelișor. După lăsarea întunericului, vă puteți bucura de câteva ore de distracție pe patinoarul din Parcul Central din Sinaia. Și în ceea ce privește viața de noapte stațiunea Sinaia este ofertantă, în noaptea dintre ani fiind organizate petreceri în toate pub-urile și cluburile din centrul orașului.