Cicero spunea că ,, O încăpere fără cărți e un trup fără suflet” și se pare că cei de la The Literary Man- Obidos Hotel sunt de aceeasi părere, pentru că au creat un cadru magic special pentru pasionații de literatură.

Dacă ești un adevărat iubitor de carte, cu siguranță, te confrunți și tu situația în care trebuie să pleci în vacanță și nu știi ce carte să îți iei la tine. Și dacă ești printre cei care ajung să își ia mai multe cărți decât haine în bagaj, atunci avem soluția pentru tine și, totodată, o destinație de vacanță de care te vei îndrăgosti. 

Așa că, în cazul în care te-ai regăsit în situația de mai sus, atunci trebuie neapărat să îți plănuiești următoarea vacanță în Obidos, Portugalia și să te cazezi la The Literary Man Obidos Hotel.

Photo credit: Booking.com

Photo credit: Booking.com

Acest hotel oferă o experiență unică într-un un cadru amenajat special pentru iubitorii de lectură, astfel ai senzația că te-ai cazat într-o imensă bibliotecă. 

Locația dispune de 30 de camere  decorate în stilul eco și modern. Peste tot poți găsi diverse colecții de cărți distribuite în funcție de tematică. De asemenea, hotelul are două restaurante, un bar și un salon cu șemineu, ceea ce îți creează atmosfera perfectă pentru citit. 

Photo credit: Booking.com

Photo credit: Booking.com

La restaurant ai posibilitatea de a alege între un meniu literar sau un meniu cu mâncare tradițională portugheză.

Așa că, dacă până acum îți făceai griji că nu îți încap în bagaj toate cărțile pe care vrei să le ai cu tine în vacanță, dacă te decizi să mergi în Portugalia, ai ocazia să te cazezi la acest hotel minunat care dispune de mii de cărți din care poți să îți alegi preferata să o savurezi într-un cadru de poveste. 

Te-ai hotărât deja să pornești în această călătorie a pasionaților de lectura? Află mai multe detalii pe site-ul lor: http://www.theliteraryman.pt/rooms/

Photo credit: Booking.com

Photo credit: Booking.com

Photo credit: Instagram

Photo credit: Instagram