Experiențe inconfundabile

Destinațiile la care visezi sunt mai aproape decât crezi.

O călătorie înseamnă mai mult decât un drum parcurs către o destinație. Întreabă-te: ce te determină să planifici o vacanță? Dorința de aventură, de relaxare, de cunoaștere și de autocunoaștere sunt doar câteva dintre motivele care te fac să simți că ai nevoie de un concediu petrecut într-o destinație aparte.

NewTrip este despre destinații care așteaptă să fie descoperite, fie că se află la doi pași distanță de casă, fie că sunt amplasate la mii de kilometri depărtare. Noi îți oferim o sumedenie de idei de vacanță, în funcție de buget, preferințe și perioada în care dorești să călătorești, iar ție îți rămâne de făcut un singur lucru: când ai câteva zile libere, să îți faci bagajele și să pornești la drum.

NewTrip este despre bucuria de a călători, despre entuziasmul de a descoperi colțuri noi de lume și despre dorința de a împărtăși aventurile trăite cu cei din jur. Descoperă locuri alături de noi, bucură-te de clipe de neuitat și întoarce-te acasă cu bateriile încărcate, astfel încât să reziști până la următoarea vacanță.

Sentimentul de libertate pe care îl ai când ești plecat, fără deadline-uri, fără griji, fără alarmă la telefon în zori de zi, precum și experiențele trăite pe tărâmuri necunoscute te vor ajuta să îți găsești echilibrul și să te întorci acasă mai fericit.

  • Afli despre cele mai cool locuri de vizitat – din țară și din întreaga lume.

  • Ai întâietate la noutăți din domeniul turistic: oferte, campanii, promoții.

  • Găsești inspirație pentru călătorii pe cont propriu, cu familia, cu prietenii sau în cuplu.

  • Descoperi idei de călătorii numai bune pentru a te redescoperi și a te simți bine.

  • Aventurile sunt acolo unde te aștepți cel mai puțin. Noi te vom ghida spre ele.

  • Călătoriile nu sunt despre bani, ci despre timp. Luxury sau budget-friendly, avem destule sugestii.