Ești în căutare de destinații pentru petrecerea burlăcițelor pentru că nunta ta sau a unei prietene dragi se apropie? Iată câteva idei cu care nu ai cum să dai greș!

Rolul petrecerii burlăcițelor este acela de a permite viitoarei mirese să își ia la revedere de la viața de femeie nemăritată, în compania domnișoarelor de onoare și a prietenelor foarte apropiate. În funcție de cultura fiecărui popor, precum și de regulile fiecărui grup, această petrecere poate fi plătită numai de participantele la petrecere, mireasa fiind scutită de orice cheltuială, dar și de toata lumea în mod egal sau chiar numai de mireasă. Aceste aspecte trebuie discutate înainte de stabilirea modului în care se va organiza petrecerea. De asemenea, trebuie stabilit și un buget cu care toată lumea se simte confortabil, astfel încât petrecerea să nu devină pentru nimeni o corvoadă. În funcție de buget, se poate face o listă cu destinații pentru petrecerea burlăcițelor pe care vi le permiteți.

În ultimii ani, a devenit la modă ca petrecerea burlăcițelor să se transforme într-o mică escapadă cu fetele, la munte, la mare, sau chiar în afara granițelor. Dacă mireasa își dorește o asemenea petrecere, e recomandat să suporte cheltuielile ce țin de cazare și transport, în așa fel încât toate fetele invitate să participe fără să rămână fără economii.

Dacă ai în plan organizarea unei petreceri a burlăcițelor memorabilă, atunci trebuie să știi că acestea sunt cele mai cool destinații pentru petrecerea burlăcițelor către care te poți îndrepta împreună cu gașca de fete:

Destinații pentru petrecerea burlăcițelor în România

Vama Veche, Constanța

Foto: Pinterest

Dacă timpul nu vă permite să pierdeți mai mult de 3-4 ore pe drum până la destinație, atunci trebuie să luați în calcul Vama Veche pentru petrecerea burlăcițelor. În sezonul estival găsești aici petreceri pe placul tuturor, începând de la cele cu muzică electronică în fundal, până la petreceri cu muzică folk cântată live ori party-uri pe plajă cu melodiile anilor ’90 pe fundal.

Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat reușită, închiriați o vilă sau un apartament încăpător, în care să stați toate și să faceți chiar și o sesiune foto înainte de a pleca la party.

Mamaia, Constanța

Foto: Pinterest

Grupurile de petrecărețe care preferă locațiile exclusiviste vor găsi mai potrivită stațiunea Mamaia, care este împânzită de cluburi în care petrecerile se încheie în zori.

Dacă alegi stațiunea Mamaia pentru petrecerea burlăcițelor, poți închiria camere la un hotel amplasat pe plajă, cu vedere la mare. Seara asigură-te că rezervi o masă la un club pe placul tuturor și restul vine de la sine – distracția e garantată.

Sinaia, Prahova

Foto: Pinterest

Pentru grupurile de burlăcițe care își doresc un weekend plin de răsfăț, relaxare și timp de calitate petrecut în natură, Sinaia este destinația ideală. Tu și gașca de fete puteți merge să vizitați Castelul Peleș pe timp de zi, apoi vă puteți relaxa la spa-ul de la hotel, iar seara puteți organiza o petrecere într-unul dintre localurile din centrul orașului.

Destinații pentru petrecerea burlăcițelor în străinătate

Barcelona, Spania

Foto: Pinterest

Dacă bugetul și timpul găștii tale de fete vă permite să vă orientați către o destinație în afara granițelor, Barcelona este o destinație mai mult decât potrivită. Plajele, obiectivele turistice și viața de noapte pe care le veți regăsi în Barcelona vă vor asigura cadrul perfect pentru o escapadă de neuitat.

Amsterdam, Olanda

Foto: Pinterest

Cunoscut ca fiind orașul în care totul este posibil și ți se oferă libertate deplină atunci când vine vorba despre distracție, Amsterdam este o destinație foarte cool pentru petrecerea burlăcițelor.

Puburile și cluburile din centrul Amsterdamului oferă cadrul ideal pentru petrecerile burlăcițelor – asigură-te că faci rezervare pentru seara petrecerii, astfel încât să nu existe riscul de a nu avea masă.

Milano, Italia

Foto: Pinterest

Ce destinație poate fi mai potrivită pentru un grup de fete pasionate de shopping, dacă nu Milano, capitala modei? Ei bine, dacă tu și fetele tale sunteți pasionate de fashion, e indicat să alegeți Milano pentru petrecerea burlăcițelor. Cluburile de noapte elegante vă oferă tot ce vă trebuie pentru o petrecere a burlăcițelor reușită, iar a doua zi vă puteți reface cu o sesiune de shopping prin centrul orașului.

Ibiza, Spania

Foto: Pinterest

Destinație aleasă pentru petrecerea burlăcițelor de celebra bloggeriță Chiara Ferragni, Ibiza a câștigat popularitate și în rândul pasionatelor de blogging și modă din România, atunci când vine vorba despre petrecerea de dinainte de nuntă.

Dacă bugetul vă permite, puteți organiza petrecerea burlăcițelor în insula spaniolă renumită pentru viața de noapte, dar și pentru petrecerile organizate la bordul ambarcațiunilor din port.

Thasos, Grecia

Foto: Pinterest

Te tentează ideea de roadtrip atunci când vine vorba despre petrecerea burlăcițelor? Dacă organizezi acest eveniment pe timp de vară, insula grecească Thasos este o destinație ideală. Nu veți face mai mult de 10 ore pe drum și în mod cert toată oboseala se va risipi când veți descoperi frumusețea acestei insule.

Puteți închiria o vilă la cheie, cu piscină, nu departe de plajă, iar petrecerea propriu-zisă o puteți organiza atât în incinta vilei, cât și la un bar pe plajă sau într-un club.