Când trebuie să îți alegi destinația de vacanță, decizia ar trebui să fie întotdeauna influențată de personalitatea ta, nu de ce vezi pe conturile de social media. Sigur, este important să fii la curent cu tendințele, când vine vorba de călătorii, dar nu te baza doar pe ele. Răspunde sincer la întrebările de mai jos și mergi acolo unde te vei simți ca peștele în apă.

1. Cel mai mult îți place să pozezi:

2. Activitatea ta preferată este:

3. Pentru tine, cel mai important este:

4. Este sâmbătă seara și ești la o petrecere. Ce pui la cale?

5. Ce nu suporți într-o vacanță?

6. Care este cea mai mare dorință a ta de vacanță?

7. La școală, intrai în probleme pentru că:

8. În grupul tău de prieteni, tu ești cel:

Vacanțe în natură

Ești o persoană boemă, romantică, dar nu în sensul filmelor americane. Îți place să petreci timp cu tine și să te bucuri de prezent. Natura este marea ta dragoste și îți încarci bateriile de câte ori ești în mijlocul ei. Ești o persoană caldă și calmă și nu îți plac locurile aglomerate și gălăgioase. Nu alergi după destinații populare, nu ești curios să vezi capitalele lumii, ci vrei să ajungi în locuri cu peisaje care îți taie, pur și simplu, respirația. Australia, Africa de Sud, Sri Lanka sau Costa Rica sunt doar cateva dintre destinatiile in care trebuie sa ajungi.

Vacanțe în locuri pline de aventură

Parașutism, scufundări, alpinism, toate aceste activități îți fac inima să bată mai tare și să îți plănuiești următoarea vacanță. Ești aventuros și plin de energie, îți place să descoperi mereu lucruri noi și nu ai nicio teamp, când pornești într-o călătorie. Nu vrei să petreci nicio secundă în casă, iar cei care vin cu tine trebuie să aibă bateriile încărcate, pentru a-ți face față. Ești la fel de dornic să ai parte de experiențe interesante cum ești să cunoști oameni noi și să le asculți poveștile. Nu refuzi nimic nou și crezi că vacanțele sunt pentru trăit la maximum. Machiu Pichu, Patagonia, Noua Zeelandă, Islanda, Antarctica, Alpii Elvețieni sunt doar câteva dintre locurile pe care trebuie să le descoperi.

Vacanțe în locuri relaxante

Nu ești pasionat de aventură, vacanța ideală pentru tine fiind într-un complex all-inclusive. Îți place să ai pe cineva care să aibă grijă de tine și să te simți confortabil pe tot parcursul călătoriei. Un concediu alături de jumătatea ta este tot ce ai nevoie, după un an de muncă, și nu ai nevoie de prea multe experiențe, pentru a te simți bine. Dacă găsești un loc care îți place, nu te deranjează să revii ori de câte ori vrei o escapadă. O croazieră, o zi într-un parc de aventură sau câteva ore la piscină, cu un cocktail în mână, sunt cam singurele lucruri care te-ar putea face să te dai jos din pas. Las Vegas, Florida, Jamaica, Bahamas, Toscana, Paris sau Antalya sunt doar câteva dintre destinațiile care ți-ar fi pe plac.

Vacanțe în locuri cool

Îți place să fii cel care dă tonul, când vine vorba de vacanțe. Ești la curent cu toate locurile cool și toată lumea se bazează pe tine, când se pun la cale concediile. Îți place să descrii lucrurile pe care le trăiești și recunoști foarte bine un loc cu potențial de celebritate. Bineînțeles, în momentul în care numărul de vizitatori crește, tu cauți, deja, alt loc special. Nu ai o problemă să încerci lucruri noi și nici să fii în situații incomode, care să te scoată din rutină. Madagascar, Laos, Pădurea Ecuatorială din Bazilia, Svalbard, în Norvegia, Yemen, Alaska sunt doar câteva dintre locurile pe care ar trebui să le vezi.