În orice colț de lume există o mică probabilitate de a întâlni o vedetă de talie internațională, însă există anumite destinații în care celebritățile se perindă în mod obișnuit pe străzi.  Iată care sunt destinațiile turistice în care poți întâlni actori, cântăreți, politicieni ori persoane publice cunoscute în întreaga lume!

Londra – familia Beckham, Kylie Minogue, Brad Pitt, Taylor Swift ori Keira Knightley sunt doar câteva dintre vedetele de talie internațională care au locuințe (și) în Londra și care își petrec o mare parte a anului în Marea Britanie.

Islington, cartierul burghez din partea de nord a orașului, Knightsbridge și Holland Park sunt zonele în care șansele să te întâlnești cu o vedetă sunt mai mari, acestea fiind zone rezidențiale preferate de staruri.

Bedford, NY – amplasat la numai 50 de minute de aglomeratul New York, Bedfort este un orășel mic și liniștit, împânzit de locuri verzi și clădiri istorice. Multe persoane celebre de peste Ocean locuiesc în Bedfort, datorită liniștii specifice acestui loc, precum și a distanței scurte față de New York. Printre vedetele care locuiesc aici se numără: Blake Lively și soțul său, Ryan Reynolds, Martha Stewart și Catherine Zeta-Jones cu soțul său, Michael Douglas.

Monaco – orașul stat amplasat pe Riviera Franceză este frecventat de celebrități din mai multe motive. În primul rând, aici se filmează adesea diverse lungmetraje în care joacă actori cunoscuți. În al doilea rând, Monaco este considerat un paradis fiscal – locuitorii nu plătesc taxe la stat, iar multe vedete aleg să se mute aici din acest motiv.

Nu în ultimul rând, Monaco este o destinație de vacanță renumită, așa că poți da nas în nas și cu staruri aflate în vacanță.

Paris – și capitala Franței este o destinație în care poți avea norocul de a te intersecta cu o vedetă, mai ales dacă frecventezi localuri sau hoteluri de lux. Membrii familiei Kardashian își petrec adesea vacanțele în Paris, însă și alte celebrități preferă Parisul mai ales pentru escapade romantice.

Toronto – dacă ajungi în orașul canadian în perioada în care se desfășoară Festivalul Internațional de Film de la Toronto, probabilitatea de a te întâlni cu actori celebri este foarte mare, mai ales dacă vizitezi zonele centrale, în care se află hotelurile de 4 și 5 stele. Destinații similare din acest punct de vedere sunt Veneția și chiar și Cannes, orașe în care se desfășoară anual festivaluri internaționale de film.

Dubrovnik – stațiunea croată de la malul Mării Adriatice este preferată de vedetele de peste Ocean care își doresc o vacanță europeană ca la carte. Beyonce și Jay-Z, Richard Gere, Catherine Zeta Jones, Tom Cruise, Bon Jovi și Oprah sunt doar câteva exemple de persoane cunoscute care au ales să își petreacă vacanța de vară în orașul istoric.

Las Vegas – se află în mod cert în lista de destinații de văzut măcar o dată în viață. Orașul renumit pentru cazinouri și viața de noapte este frecventat de staruri. Dacă alegi să îți petreci o vacanță aici, să nu te surprindă dacă treci pe stradă pe lângă un actor de renume ori dacă stai în același hotel cu vreun cântăreț. Trebuie să ai mereu telefonul încărcat pentru că o banală plimbare pe străzile orașului îți poate oferi șansa de a face un selfie cu o super vedetă.

Los Angeles – cunoscut și sub denumirea de L.A., orașul Los Angeles este cel mai mare din întreg statul californian. În L.A. se află celebrul cartier Hollywood, simbol al cinematografiei și divertismentului. Multe celebrități locuiesc în Hollywood, așa că poți avea norocul de a lua masa în oraș la același restaurant cu un actor favorit sau cu un artist renumit.

Miami – orașul din Florida, SUA, este pe placul vedetelor încă din anii ’90. Plaja, viața de noapte și vibrația acestui oraș atrag artiști de renume, pe care îi poți întâlni în timpul plimbărilor pe faleză.

Printre persoanele faimoase care au locuințe în Miami se numără și jucătorul de baschet LeBron James, actorul Matt Damon, Jennifer Lopez, Shakira, Cher, Ricky Martin ori Julio Iglesias.

Palma de Mallorca – acest oraș a devenit de câțiva ani o destinație de vacanță pe care și vedetele de peste Ocean o preferă atunci când vine vorba despre vacanțele cu famila. Și aici sunt șanse să te întâlnești la cafenea cu vreun actor de la Hollywood.

Familia Obama și-a petrecut două vacanțe de vară la rând în acest oraș, în vizită la casa de vacanță a fostului ambasador al SUA în Spania – James Costos, Palma făcând parte din lista de destinații favorite a fostului președinte american.